Home > Problem With > Problem With Applying Themes

Problem With Applying Themes

Products Evoq Content Overview Content Creation Workflow Asset Management Mobile Responsive Personalization Content Analytics SEO Integrations Security Website PerformanceEvoq Engage Overview Community Management  Dashboard  Analytics  Member Profile Gamification Advocate Marketing Community Engagement  Ideas  Answers  Discussions  Groups  Wikis  Events Mobile ReadyEvoq Intranet Governance Employee Portal Collaboration Gamification User Profiles Personalization Document Management Analytics IntegrationsEvoq: CMS FeaturesEvoq OnDemandProduct DemosCompare DNN's CMS Products Solutions Customer EngagementMarketing & ECommerceCustomer SupportProduct Reply webber123456 Member 20 Points 472 Posts Re: problem with applying themes Dec 21, 2005 09:45 PM|webber123456|LINK site is using dynamic themes default theme is applied in web.config theme selection by Anyone know how to get themes applied to pages below the domain root ? Also, the themes still do not appear in the Appearance tab by default, I have to click on them through the Themes folder. check over here

Don't remmeber what its called. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. any one give me suggestion or the solution for this...it's urgent. Themes and Styles Our Sites Site Links About Us Find Us Vista Forums Eight Forums Ten Forums Network Status Contact Us Legal Privacy and cookies Windows 7 Forums is an independent

more beautiful? NoScript). Recent Register Login Search Your browser does not seem to support JavaScript.

  • Found it - there was a line right at the bottom that wasn't getting scrubbed when settings were changed and was resetting the theme choice!
  • Check it later and it will be OK Suchy | , last edited by • 0 Quote Reply D DeeDee OK, update, after installing 4.2.2.2 everything works fine.
  • Now, when I try to apply the 3rd party themes I placed in the C:\WINDOWS\Resources\Themes\ folder, the preview in the Appearance tab is correct, but when I click Apply or OK,
  • Running Sublime Text 3 on an x86 Win7.
  • As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
  • Themes and Styles Unable to install custom classic Windows 7 ThemeHello, I am trying to install a classic windows 7 theme: Darknight win7 classic style by monkeYB07 on deviantART When I
  • My System Specs OS Windows 7 X64 Ultimate CPU E8400 Core 2 Duo 3.0 Ghz Motherboard Intel DG31PR Memory 2 X 2gb Transcend Graphics Card ATI 4850 512mb Sound Card Realtec

Customization Using a custom theme leaves me with Classic themeI just got a new PC and I want to use a custom theme on it (I absolutely hate the default aero Staff Online Now Cookiegal Administrator TerryNet Moderator valis Moderator Advertisement Tech Support Guy Home Forums > Operating Systems > Windows XP > Home Forums Forums Quick Links Search Forums Recent Posts I would do this:First, position the legend where you would like it, then right-click on it, saving it as a separate Theme. Terms Privacy Security Status Help You can't perform that action at this time.

I decided to settle on this one, but now when I try to use it it goes to a basic classic theme. I reinstalled the uxtheme.dll patch, but no luck. No, create an account now. https://forums.asp.net/t/947003.aspx?problem+with+applying+themes Advertisements do not imply our endorsement of that product or service.

Same. We recommend upgrading to the latest Safari, Google Chrome, or Firefox. Privacy Statement| Terms of Use| Contact Us| Advertise With Us| CMS by Umbraco| Hosted on Microsoft Azure Feedback on ASP.NET| File Bugs| Support Lifecycle File Exchange The Origin Forum Home No Profanity, Racism, or Prejudice.

DeeDee | , last edited by • 0 Quote Reply F Facan Yansin Karsiim 4.2.6A cant download theme… Facan Yansin Karsiim | , last edited by • 0 Quote Reply S This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN. You signed out in another tab or window. If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

I download a theme. check my blog I needed to add the / to a couple of my pages but after I made that change in the default.master file it worked well --Stephen http://velcrohurts.com Reply webber123456 Member it fails when I try to apply a URL rewrite script . timbog80 commented Jun 25, 2015 omg.

All rights reserved. K koqpemojika Can't apply theme Some1 have same problem? 4.1.5 Failed authentication koqpemojika | , last edited by • 1 Quote Reply AOKP122 Administrator Simply redownload the theme. Johnny-be-Good replied Feb 22, 2017 at 8:39 AM Ethernet Connection Issue TerryNet replied Feb 22, 2017 at 8:31 AM rack data center zx10guy replied Feb 22, 2017 at 8:28 AM Port http://dotbowl.com/problem-with/problem-with-c1-01-1.html Themes and Styles windows 7 theme changed to classic themehey my theme has gone to classic on its own and i DO NOT like it how do i get windows 7

The URL rewrite was intended to make search engine friendly url's ‹ Previous Thread|Next Thread › This site is managed for Microsoft by Neudesic, LLC. | © 2017 Microsoft. Similar Threads - Problem Applying Themes Acronis problem Lockeyp, Jan 16, 2017, in forum: Windows XP Replies: 1 Views: 138 Triple6 Jan 16, 2017 HP Deskjet 3630 XP problem ilzsolt, Dec It correctly updates all the pre-existing sheet objects to match the theme (colors, fonts, etc).Finally, I create a new sheet object, expecting it to match the new theme, but instead it

You can edit and tweak the left, top values till you get the legend to show up where you want it to show on the page.

Thread Status: Not open for further replies. Show 2 replies Problem applying themes Neil Miller May 27, 2009 12:53 AM (in response to James Carpenter ) How are you applying the theme?I think if you apply a theme I'm using 8.5, so I don't know what is different in pre-8 versions. Themes and Styles Can't change back to custom theme from classic theme w/o restartingWindows 7 Ultimate x64 SP1 Hello.

Does the graph to which you are applying the theme already have a legend? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. If so you are putting the full path to the default.master in the file? have a peek at these guys i dont know why suddenly it happened like that..

All rights reserved. For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines: No Advertising. Mi cuentaBúsquedaMapsYouTubePlayNoticiasGmailDriveCalendarGoogle+TraductorFotosMásShoppingDocumentosLibrosBloggerContactosHangoutsAún más de GoogleIniciar sesiónCampos ocultosBuscar grupos o mensajes Want a helping hand from Microsoft for migrating your .NET Core and ASP.NET Core projects from project.json to the new VS2017 Anyone get another fix?

CPU: Intel I5 4670K CPU @ 3.40GHz. You can not post a blank message. EaswarOriginLab Topic New Topic Reply to Topic Printer Friendly Jump To: Select Forum Origin Forum Origin Viewer and Orglab Forum Origin Forum Origin Forum for Programming LabTalk Forum Forum for I'm hoping we will upgrade soon, but that decision is out of my hands.Thank you for testing it and replying!James Like Show 0 Likes (0) Actions Go to original post Actions

Home Question & Answer Meizu MX4 Can't apply theme This topic has been deleted. When you are finished installing, install ObjectDock, and uninstall "Searchspy", and that other free software thing that comes with it.




© Copyright 2017 dotbowl.com. All rights reserved.