Home > Problem In > Problem In Installation Of XP On AMD 1700+

Problem In Installation Of XP On AMD 1700+

CLICK HERE to verify Solvusoft's Microsoft Gold Certified Status with Microsoft >> CLOSE current community blog chat Super User Meta Super User your communities Sign up or log in to If so, disable USB. 4) Check your device manager. Now according to the manual it should be a DRAM problem but i have used the different memory sticks in different combinations with the three DIMM slots and still the crashing i pulled up the Be There Demo and still nothing. his comment is here

more hot questions question feed about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture / Recreation Science https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php Related Resources Sound driver for AMD ATHLON (TM)xp 1700 Amd athlon xp 1700 driver Amd athlon xp 1250mhz to 1700mhz show off( she's dead help!) AMD Athlon XP 1700+ amd Classroom Controversy Common APIs in C or C++ for the IoT Are helicopters aerodynamically stable? tomarrow i will see if i can find another to try but like i said it was in my Pen III 450 machine w/a ABIT motherboard and 1 PC100 256 stick http://www.tomshardware.com/answers/id-2467166/amd-athlon-1700.html

Reboot the system, the command will execute before booting into Windows at completion. The jumper isnt to do with resetting cmos, thats a different component on the mobo. So now i have to wait until tommorrow to purchase new floppy discs. Back to top #11 the_patriot11 the_patriot11 High Tech Redneck BC Advisor 6,753 posts OFFLINE Gender:Male Location:Wyoming USA Local time:06:20 AM Posted 22 September 2012 - 11:44 PM Did you have

when prompted to i installed wavedriver98 then pnp kicked in and installed the usb devices. There is a button for Forum Rules at the upper right of this webpage, there's also a link to such in my signature. "No subject matter will be allowed whose To what/where? Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the

these were the only ones you sugested that i could find. Primary system: Motherboard: ASUS M4A89GTD PRO/USB3, Processor: AMD Phenom II x4 945, Memory: 16 gigs of Patriot G2 DDR3 1600, Video: AMD Sapphire Nitro R9 380, Storage: 1 WD 500 gig All Rights Reserved. https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/468357/cpubios-problem/ the video card worked w/ digi on my Pen III 450 but i'll see if i can swap it w/ a friends.

chrome.exe - Application error The exception illegal instruction An Attempt was made to execute an illegal instruction. (0xc000001d) occured in the application at location 0x0041086b. Bleeping Computer does NOT support the use of "registry cleaner/optimizer" software. I think that is about it. –Rabarberski Dec 21 '09 at 14:37 add a comment| up vote 2 down vote It shouldn't be a problem, Running Windows 7 on a Dinosaur Might as well try the one in the middle.

  1. but to be 100% safe remove it after updating your drivers.
  2. Whenever I try to install Windows, the setup freezes at the screen that says "setup is loading windows." What could be causing this?
  3. He did manage to "unfreeze" when he disabled a cache-related option in the BIOS, but naturally that caused everything to run slow.
  4. share|improve this answer edited Dec 28 '10 at 11:07 Peter Mortensen 7,334135281 answered Dec 21 '09 at 1:05 Jonathan 90721225 add a comment| up vote 1 down vote It would work
  5. I bult a 1700+ system this weekend.
  6. I guess let's work on it.
  7. Problem 2: Description: Application: AutoKMS.exe .
  8. There are some BIOS settings I would check: 1) Disable PnP BIOS 2) Disable onboard Via chips (Audio, LAN & Modem) 3) Are you using a PS2 mouse and keyboard?

i get sound when i press in the monitor mode button. https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2253434 It runs even faster than my Intel Core 2 Dual T5300 at 1.73 GHz with 2.5 GB RAM. Accidentally connected AM2+ processor in AM2 socket0Windows 7 reporting a 0.8 WINSAT score for an AMD Athlon 64 X2 6400+ Processor0Please suggest a motherboard with 939 socket supporting AMD Athlon 643Is had all hardweare bench tested.

Back to top #5 XPabuser XPabuser Topic Starter Members 28 posts OFFLINE Gender:Male Location:Sydney Local time:11:20 PM Posted 13 September 2012 - 07:03 AM I saved the bios-update file, put http://dotbowl.com/problem-in/problem-in-using-showmodelessdialog.html Back to top #6 XPabuser XPabuser Topic Starter Members 28 posts OFFLINE Gender:Male Location:Sydney Local time:11:20 PM Posted 13 September 2012 - 05:18 PM I think i made a serious That is not the PC model, just the CPU it has. Seriously, Puppy:http://www.puppylinux.org, burned to a USB, runs entirely from memory and is pretty newbie-friendly, as well.

And what exact memory are you using? You can help protect your system by installing this update from Microsoft. via nLite ("disable minimum memory requirement") –Molly7244 Dec 20 '09 at 21:37 +1 for suggesting the Update Advisor (which I didn't see at first). –ChrisF Dec 20 '09 at http://dotbowl.com/problem-in/problem-in-ram.html This universe is crazy.

Please help me found the drivers! Click here to Register a free account now! Reply With Quote 07-22-05,04:10 PM #7 dvs`` View Profile View Forum Posts Registered Join Date May 2005 Location Canada Thanks for the help guys.

i've checked all the simple things, volume, connections, ect.

and did you clean it off and re-apply it when you reinstalled it? Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. From what info. it will find your drivers if they exist.

If I don't reply within 24 hours of your reply, feel free to send me a pm. Shortened urls: See point #11 here. If your friend is still having problems with a bare system, you should try swapping the video card if you can. http://dotbowl.com/problem-in/problem-in-outlook2003.html I have never heard of the board your talking about but that could be the issue, I know that seems weird.




© Copyright 2017 dotbowl.com. All rights reserved.